"Tillsammans kan vi göra Svensk industri ännu starkare"


Nästa Forumträff.

PGA Corona är alla aktiviteter inställda under våren. Vi siktar på hösten. Håll utkik på hemsidan.

Har du önskemål om att besöka ett visst företag så hör av dig till någon av projektledarna.

Var rädd om dig !


GDPR trädde i kraft 25 maj 2018

Läs vår uppdaterade Personuppgiftspolicy här


Har du önskemål om att besöka något speciellt företag? Kontakta någon av projektledarna

Anders Gullander 070-345 60 66

Gunilla Almling 070-885 87 48

Sven Jirby 070-621 00 72


Har du uppdaterat din e-mailadress??

 

 
 


Du är inte inloggad som medlem. Logga in

Forumträffar

Forumträffarna är endast för medlemmar i FörbättringsForum. Medlemskap i FörbättringsForum är gratis. För Forumträffar, seminarier etc tas deltagaravgift ut. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka på anmälan under respektive forumträff eller via e-post för de som ännu inte har en anmälan-länk. Ange då vilken forumträff du vill ha mer information om.

Är det något speciellt företag du som medlem skulle vilja se eller höra mer om? Skicka ett mail till någon av projektledarna så försöker vi sy ihop en aktivitet på just det företaget.

Forumträffar 2020
PGA Corona är alla aktiviteter inställda fram till hösten. Om du preliminäranmäler dig har du förtur till kommande aktiviteter.

Har du förslag eller idéer så kontakta någon av projektledarna.


Datum meddelas senare: Veoneer, Vårgårda. OBS Pga Corona är Forumträffen inställd och kommer att genomföras under hösten
Forumträff
Det tidigare Autoliv har under lång tid varit ett av de mest framgångsrika företag vad gäller förbättringsarbete och lean produktion. APS, (Autoliv Production System) sammanfattar grunderna för en effektiv produktion med tydligt deltagande och engagemang. Nu har verksamheten sålts till Veoneer. Tillverkningen har gått från krockkuddar till elektronik. APS och engagemang lever vidare, förfinas och utvecklas i en ny kultur tillsammans med den gamla.
Mer information kommer
PS om du preliminäranmäler dig så har du förtur till aktiviteten i höst.
Preliminär anmälan | Artikel Bättre Produktivitet nr 2 2020

-  2020: -
Företagsanpassat:
Hur får vi fart på förbättringsarbetet?

Hur får vi med alla på tåget för ett effektivt förbättringsarbete. Var finns flaskhalsarna om det inte fungerar som det är tänkt. Genom en speciell processorienterad diskussionsmodell vaskas alla faktorer fram som på olika sätt påverkar förbättringsarbetet på det egna företaget. Resultatet innebär svart på vitt vad som är viktigast att ta tag i. Seminariet innebär en effektiv del i förankringen. Samla hela eller delar av personalen.
Mer information | Artikel Framgångsfaktorer | Artikel Förankring

Besökslots
Vi hjälper medlemsföretagen att planera egna studiebesök, knyta kontakter och hjälpa till med att besökarna får ut det mesta möjliga av besöket. Den samlande erfarenhet och kontaktyta inom industrin som vi har inom FörbättringsForum innebär stora möjligheter att "träffa rätt". Kontakta någon av projektledarna.

Som medlem får du alltid aktuell information. Du kan nu registrera dig som medlem.

Forumträffar är endast för medlemmar i Förbättrings- Forum.

 

Copyright © FörbättringsForum 2005. info@forbattringsforum.se